Sari la conținut

Milroplast

Uși

Întâmpinați oaspeții cu stil cu gama de uși de intrare personalizate. Colecția noastră de uși de intrare, eficiente din punct de vedere energetic și frumoase sunt construite folosind tehnologii și materiale la standardele de astăzi.
Crearea unei soluții unice de intrare pentru casa ta este ușoară cu colecția noastră de inserții de sticlă pentru uși, seturi de încuietori, mânere de uși, bare de tragere și multe alte opțiuni de uși. Indiferent dacă stilul tău este tradițional sau modern, Milroplast are ceva care se va potrivi casei și bugetului tău.
Pentru a profita pe deplin de avantajele noilor tale uși, Milroplast oferă și servicii profesionale de instalare. Avem o echipă profesionistă și ne asigurăm că ușile dumneavoastră sunt instalate corect și în siguranță, de fiecare dată.

Beneficiile Tâmplăriei PVC

Tâmplăria PVC a dominat piața ferestrelor și ușilor pentru amestecul său unic de stil, performanță și confort. Tâmplăria PVC este foarte eficientă din punct de vedere energetic și oferă o rentabilitate excelentă a investiției prin economisirea energiei și prin faptul că sunt un produs cu întreținere redusă.

100% PVC fără plumb

Profilele noastre sunt fabricate dintr-un compus de pudră uPVC 100% fără plumb. Construcția lor unică le oferă o rezistență excelentă la impact, crăpare și decolorare.

Sistem de sticlă sigilată

Sistem de sticlă complet etanșă, cu o grosime totală generoasă. Oferim multiple opțiuni pentru geam și grosime în funcție de model.

Colțuri sudate perfect

Tipul de sudură creează un cadru de fereastră etanș prin care apa și aerul nu pot trece. Pereții interiori sunt, de asemenea, sudați pentru a îmbunătăți rezistența generală și integritatea structurală.

Camere de aer multiple

Profilele PVC au multiple camere de aer interioare, oferindu-le proprietăți remarcabile de izolare și de reducere a sunetului, astfel maximizând eficiența termică și energetică.

Eficiență energetică

Designul cu mai multe camere conferă profilelor un avantaj în ceea ce privește eficiența energetică.

Rezistență

Ferestrele și ușile sunt foarte durabile, oferind o rezistență sporită la intemperii, crăpături și daune prin impact.

Accesibile financiar

Cu o selecție largă de modele și culori, cu siguranță veți găși ceva care se potrivește stilului și bugetului de care dispuneți.

Design atractiv

Oferă casei tale un o imagine modernă cu profilele noastre, disponibile într-o mare varietate de forme, stiluri și dimensiuni.