Sari la conținut

Milroplast

Despre noi

Avem experiența pentru a prelua cu încredere chiar și proiecte dificile. Oferim servicii de estimare complementare pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil să mergeți mai departe cu proiectul dumneavoastră. Oferim strategii complete de înlocuire a ferestrelor și ușilor, de la selecție până la instalare și finisare. Avem o grijă deosebită pentru a menține integritatea arhitecturală a casei dvs., indiferent dacă reinstalăm ferestre sau înlocuim complet ferestre și uși.
De-a lungul anilor, am muncit din greu pentru a construi o echipă profesionistă, dar prietenoasă, de reprezentanți de vânzări și instalatori, care se angajează să satisfacă clienții. Credem că mulți ani de servicii la standarde ne-au câștigat o reputație excelentă și de încredere.

Produsele noastre

Lucrăm cu mărci de renume în domeniu, iar echipa noastră are o experiență vastă. Aceste lucruri vă asigură că livrăm un produs final de care o să fiți mulțumit.

Profile PVC

Profilele PVC oferă un comfort sporit și securitate, ele fiind create pentru durabilitate în timp. Astfel produsul final este extrem de robust, cu o rezistență superioară și de durată.

Vezi mai mult

Feronerie

Feroneria utilizată are protecție anticorozivă, închideri sigure, componente fiabile. Ea este proiectată și realizată 100% în Italia, utilizând tehnici și tehnologii de ultimă generație.

Vezi mai mult

Sticlă

În timp ce asigură o izolare termică sporită pe timp de iarnă și conferă un aport generos de lumină naturală în orice anotimp, Sticla Saint Gobain reprezintă soluția optimă.

Vezi mai mult

Beneficiile Tâmplăriei PVC

Tâmplăria PVC a dominat piața ferestrelor și ușilor pentru amestecul său unic de stil, performanță și confort. Tâmplăria PVC este foarte eficientă din punct de vedere energetic și oferă o rentabilitate excelentă a investiției prin economisirea energiei și prin faptul că sunt un produs cu întreținere redusă.

100% PVC fără plumb

Profilele noastre sunt fabricate dintr-un compus de pudră uPVC 100% fără plumb. Construcția lor unică le oferă o rezistență excelentă la impact, crăpare și decolorare.

Sistem de sticlă sigilată

Sistem de sticlă complet etanșă, cu o grosime totală generoasă. Oferim multiple opțiuni pentru geam și grosime în funcție de model.

Colțuri sudate perfect

Tipul de sudură creează un cadru de fereastră etanș prin care apa și aerul nu pot trece. Pereții interiori sunt, de asemenea, sudați pentru a îmbunătăți rezistența generală și integritatea structurală.

Camere de aer multiple

Profilele PVC au multiple camere de aer interioare, oferindu-le proprietăți remarcabile de izolare și de reducere a sunetului, astfel maximizând eficiența termică și energetică.

Eficiență energetică

Designul cu mai multe camere conferă profilelor un avantaj în ceea ce privește eficiența energetică.

Rezistență

Ferestrele și ușile sunt foarte durabile, oferind o rezistență sporită la intemperii, crăpături și daune prin impact.

Accesibile financiar

Cu o selecție largă de modele și culori, cu siguranță veți găși ceva care se potrivește stilului și bugetului de care dispuneți.

Design atractiv

Oferă casei tale un o imagine modernă cu profilele noastre, disponibile într-o mare varietate de forme, stiluri și dimensiuni.