Sari la conținut

Milroplast

Sticla Saint Gobain

Obține ce e beneficii din lumină și confort pe tot parcursul anului. În climatele calde sau pentru orientările către Sud și Vest a ferestrelor, Saint Gobain PLANISTAR SUN reprezintă soluția optimă pentru a atinge o eficiență energetică ridicată prin reducerea supraîncălzirii pe timp de vară, în timp ce asigură o izolare termică sporită pe timp de iarnă și conferă un aport generos de lumină naturală în orice anotimp.
Izolare termică - PLANISTAR SUN este o sticlă cu emisivitate redusă, aceasta permițând atingerea unei izolări termice sporite în vitraj dublu: Ug* = 1.0 W/(m2*K).
Control Solar - PLANISTAR SUN permite montarea ferestrelor mari, limitând supraîncălzirea spațiului interior datorită factorului solar scăzut (g=0,38), 62% din energia solară fiind blocată la exterior.
Confort vizual. Limitarea trecerii energiei solare permite utilizarea redusă a sistemelor de umbrire exterioare sau interioare. În același timp, transmisia luminoasă mare (TL=72%) și selectivitatea optimizată aproape de 1.9 promovează PLANISTAR SUN în categoria de produse de performanță.
Economii de energie - Optimizarea consumului de energie pe toată durata anului prin reducerea costurilor de răcire, încălzire și iluminare.

Avantajele sticlei

Primăvara

Cu sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II capriciile vremii nu mai contează. In această perioadă a anului, vitrajele izolante care au SGG PLANITHERM 4S / 4S II asigură un confort sporit; izolaţia termică asigură temperatura ideală indiferent de schimbările vremii.

Vara

Datorită funcției sale de control solar, sticla Saint Gobain SGG PLANITHERM 4S / 4S II reflectă de două ori mai multă energie solară decât un vitraj dublu obişnuit, fară a mai fi nevoie de o protecție solară suplimentară. O temperatură ideală - confortul și răcoarea sunt asigurate chiar și în zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici - limitarea cantității de energie solară care pătrunde în casă diminuează nevoia de utilizare a aerului condiționat.

Toamna

Cu sticla Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. Reducerea costurilor - sunt suprimate costurile premature pentru incălzire.

Iarna

Vitrajul cu sticlă Saint Gobain PLANITHERM 4S / 4S II oferă o izolaţie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obişnuit, avantajele fiind evidente: căldură și confort.

Eficiență energetică

Designul cu mai multe camere conferă profilelor un avantaj în ceea ce privește eficiența energetică.

Rezistență

Ferestrele și ușile sunt foarte durabile, oferind o rezistență sporită la intemperii, crăpături și daune prin impact.

Accesibile financiar

Cu o selecție largă de modele și culori, cu siguranță veți găși ceva care se potrivește stilului și bugetului de care dispuneți.

Design atractiv

Oferă casei tale un o imagine modernă cu profilele noastre, disponibile într-o mare varietate de forme, stiluri și dimensiuni.