Sari la conținut

Milroplast

Feronerie AGB

Sistemul de închidere multi-punct Poseidon Sicurtop, patentat de AGB, asigură o rezistenţă excelentă împotriva încercărilor de efracţie prin ridicarea și smulgerea canatului din ramă. Compus din zăvor central și două puncte intermediare de închidere, formate din bolţ și două cârlige contrapuse, Poseidon Sicurtop mărește vizibil gradul de siguranţă și confort, fiind imposibilă smulgerea canatului din ramă.

finisaje cu protecţie anti-corozivă superioară – tehnologie patentată AGB Activeage cu trei straturi protectoare: zinc, pasivizare crom cu nanoparticule de siliciu, la care se adaugă protecţia ermetică activă.

Precizie – punctele de închidere cu cap fix și suport pe blocatorul oscilobatant aferent, asigură o închidere sigură în orice circumstanţe.

Montaj și ajustare facilă a ferestrelor în condiţii dificile – puncte de închidere dotate standard cu pinii tip ciupercă permit reglarea generoasă atât pe verticală cât și prin presiune.

Securitate ridicată – pini tip ciupercă și sistemul patentat Poseidon Sicurtop.

Design avansat cu valoare estetică.

Rezistenţă certificată la o greutate de până la 150 kg.

Eficiență energetică

Designul cu mai multe camere conferă profilelor un avantaj în ceea ce privește eficiența energetică.

Rezistență

Ferestrele și ușile sunt foarte durabile, oferind o rezistență sporită la intemperii, crăpături și daune prin impact.

Accesibile financiar

Cu o selecție largă de modele și culori, cu siguranță veți găși ceva care se potrivește stilului și bugetului de care dispuneți.

Design atractiv

Oferă casei tale un o imagine modernă cu profilele noastre, disponibile într-o mare varietate de forme, stiluri și dimensiuni.

Fiabilitate și performanță

Feroneria AGB ARTech este echipată standard cu pini tip ciupercă, reglabili pe trei axe iar opozanţii de pe toc au un sistem inovativ ce oferă toleranţe de lucru ample și posibilitatea gestionării eventualelor erori de montaj. Acest lucru garantează o funcţionare perfectă și performanţele de izolare chiar și în condiţiile dificile de pe șantier.